úterý 17. listopadu 2009

Trocha té inspirace

Jelikož a protože počasí posledních dní moc nenapovídá polezu venku, tak nezbývá než se nechat trochu unášet na vlnách přelezů jiných borců a nebo se jít trochu potrápit překližku. I když víkend byl docela ucházející co se týká boulderingu venku.

Sobota byla ve znamení
Sosnový. Po krátkém intruduce s místním pískovcem jsem zjistil, že místní bouldry jsou hodně specifický. Z těžších cest jsem byl nejblíž sukcesu na Skokanovy za 7A. Nicméně tma nadějné pokusy přerušila. Odjížděl sem trochu rozladěn, že se dneska nepodařilo nic moc kloudnýho zdolat, ale zase jsem aspoň dobře omrknul terén.
V neděli pak bylo pokračování na domácím hrubozrnu. Rajbasy byly samo trochu zavlhlý, ale ukloněný stěnky nebo spárky byli krásně suchý a tak se mohl zrodit přelez na Strojvůdci za VI (7). Nebo prvopřelez Kdo se bojí pokrývače za VI- (SD). Podařilo se taky objevit 10 novejch šutrů, ale tma byla rychlejší a tak jsem skončil jenom u zakreslení a dokumentace kamenů do nově připravovanýho průvodčíka ;) .

No a teď trocha té filmové inspirace v podání Australana Jamese Kassaye na prvopřelezu cesty Sleepy Rave za 8C. Docela prasárna není liž pravda.

0 komentářů:

Okomentovat